PartsPoint Group in Ede en Holland Parts Distribution (HPD) in Leerdam hebben een meerjarige transportovereenkomst gesloten. HPD is een zusteronderneming van A7Logistics. Zij gaan voor de PartsPoint automotive after-marketproducten de innight- en overnightdistributie in Noordoost Nederland verzorgen.

PartsPoint

PartsPoint Group opereert op de Benelux-markt met de merken AD Nederland, Brezan en Staadegaard TC. Deze merken zijn bekend bij elke speler in de automotive after-market in Nederland, België en Luxemburg.

Holland Parts Distribution (HPD)

HPD is marktleider in nacht- en dagdistributie van after-market automotive goederen. Zij zal voor PartsPoint Group het complete Beneluxvervoer coördineren en uitvoeren.


hpd-partspoint-overeenkomst
v.l.n.r.: HPD Chief Sales Officer Ronald Groot, Supply Chain Director Ardjan van der Blonk en HPD CEO Rene Nijenbrinks.


Daarom kiest Partspoint voor HPD

“Met name het brede spectrum aan diensten van HPD, zowel innight als overnight, en de jarenlange ervaring  heeft de doorslag gegeven bij onze keuze”, legt PartsPoint Supply Chain Director  Ardjan van der Blonk uit. “Wij beleveren iedere nacht al onze klanten en onze eigen filialen met een heel breed assortiment automotive artikelen, die qua vorm, omvang en gewicht ook nog eens heel verschillend en veelzijdig zijn. HPD is daar volledig op ingesteld”

Veelzijdig

HPD CEO  René Nijenbrinks onderstreept de veelzijdigheid van Holland Parts Distribution: “Of het nu een klein pakje is met reserveonderdelen waar door een monteur op wordt gewacht, een uitlaat, een trekhaak of een enorme voorruit voor een truck, het is voor HPD geen probleem”.

HPD bedient de hele after-market automatiebranche

“Wij hebben er ons specialisme van gemaakt om de hele after-market automotivebranche te bedienen”, voegt Ronald Groot, Chief Sales Officer van HPD er aan toe. “Of het nu innight is met een aflevering vóór 8 uur ’s-ochtends op dedicated filiaaladressen zoals voor PartsPoint Group, of het is een overnight aflevering in de Benelux bij garagebedrijven of zelfs bij particulieren, wij organiseren het van A tot Z.”

Wake up without worries

“De HPD slogan ‘Wake up without worries!’ spreekt mij wel aan”, lacht PartsPoint Supply Chain Director Ardjan van der Blonk. “Het is prettig dat HPD ons de transportzorg met zorg uit handen neemt!”